Arda Turan Silah : Arda Turan şimdi yandı! Çok konuşulacak silah iddiası ... - Futbolcu arda turan önceki akşam aralarında burak yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla emirgan'daki gece kulübü 'gizli kalsın'a gitti.. Yanında kardeşi okan turan var. Kapıdan girişi sırasında arda'nın belindeki kabarıklık dikkat çekiyor. Kanald 353.534 lượt xem2 năm trước. Futbolcu arda turan'ın, önceki gün berkay'ın karısı özlem ada şahin'i sözle taciz edip, şarkıcıyla kavga ettikten sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi. Arda turan'ın silahı ateşlendi futbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının.

Olay, arda turan'ın berkay'ın eşi özlem ada şahin'i taciz ettiği iddiasıyla çıkan tartışmanın ardından yaşanmıştı. Dün arda turan konuyla ilgili beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne giderek ifade vermişti. Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yanında kardeşi okan turan var.

Fatih Altaylı'dan Arda Turan yorumu: Kimse Arda'ya ...
Fatih Altaylı'dan Arda Turan yorumu: Kimse Arda'ya ... from img.fanatik.com.tr
Ünlü futbolcu arda turanla popçu berkay arasında geçen olay. Arda turan'ın silahla hastaneye gelmesi ise merak konusu. Futbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'le kavgasının ardından savcılığın talimatıyla polise ifade verdi. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Futbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay'ın burnunu kırdığı iddia edilmişti. Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Hastanede ateş ettiği için arda turan ile ilgili adli bir işlem yapılacak.

Müveklilim de kamera görüntülerinde görüleceği gibi arda turan'ı belinde silah ile görünce şaşırmıştır.

Futbolcu arda turan'ın, önceki gün berkay'ın karısı özlem ada şahin'i sözle taciz edip, şarkıcıyla kavga ettikten sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi. Arda turan belinde ruhsatsız silahla hastaneye gelmiştir. Kurşun tavana isabet ediyor ve bazı cisimler yere düşüyor. Diğer eliyle de perdelemeye çalışıyor. Namlunun ucu tavana doğru dönük. Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Yanında kardeşi okan turan var. Ünlü futbolcu arda turanla popçu berkay arasında geçen olay. Olayla ilgili polis tutanağında, kamera kayıtlarındaki incelemede turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü belirtildi. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Polis tutanağını inceleyen beşiktaş cumhuriyet savcısı utku kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle arda turan'ın yakalanmasını.

Müveklilim de kamera görüntülerinde görüleceği gibi arda turan'ı belinde silah ile görünce şaşırmıştır. Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Ancak havaya doğru, kimseye gelecek şekilde değil. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu.

"Öldür beni karın olduğunu bilmiyordum!"
"Öldür beni karın olduğunu bilmiyordum!" from img19.magazinmax.com
Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Silahın ruhsatlı mı ruhsatsız mı olduğu anlaşılmalı. Arda turan ile berkay arasında bir gece kulübünde başlayarak hastanede devam eden taciz kavgasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Futbolcu arda turan ve şarkıcı berkay şahin'in bardaki kavgası ve ardından hastanede yaşananların görüntüleri ortaya çıktı. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben senden şikâyetçi de olmayacağım, ne yaparsan yap' dedim. Yaklaşık 3 saat ifade veren arda turan, taciz suçlamalarını ret ederken hastanede ateş edilmesi olayına ilişkin ise. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an arda'nın bir eliyle silah olduğu sanılan kabarıklığı tuttuğu da görülüyor.

Cumhuriyet savcının kasten yaralama ve silahla tehditten konuyla ilgili işlem başlatmasının ardından turan dün gece beşiktaş araştırma büro amirliği'ne giderek ifade verdi.

Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Arda turan'ın silahı ateşlendi futbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının. Futbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'le kavgasının ardından savcılığın talimatıyla polise ifade verdi. Turan'ın hastanede ateş alan silahının ruhsatsız olduğu öne sürüldü. Kanald 353.534 lượt xem2 năm trước. Olayla ilgili polis tutanağında, kamera kayıtlarındaki incelemede turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü belirtildi. Futbolcu arda turan'ın, önceki gün berkay'ın karısı özlem ada şahin'i sözle taciz edip, şarkıcıyla kavga ettikten sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi. Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Arda turan popçu berkayın burnunu kırıp hastanede silah çekti. Burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben senden şikâyetçi de olmayacağım, ne yaparsan yap' dedim. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Polisler, hastanede kurşun çekirdeği bularak incelenmesi için emniyete götürdü. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti.

Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Futbolcu arda turan'ın, önceki gün berkay'ın karısı özlem ada şahin'i sözle taciz edip, şarkıcıyla kavga ettikten sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi.

Son dakika: Arda Turan'ın 'cinsel taciz'den yargılanacağı ...
Son dakika: Arda Turan'ın 'cinsel taciz'den yargılanacağı ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Futbolcu arda turan ile şarkıcı berkaydün gece, emirgan ünlü gece kulübü gizli kalsın'da kavga etti. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Arda turan berkay kavgasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön tarafından değil. Polis tutanağını inceleyen beşiktaş cumhuriyet savcısı utku kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle arda turan'ın yakalanmasını. Arda turan popçu berkayın burnunu kırıp hastanede silah çekti. Olay, arda turan'ın berkay'ın eşi özlem ada şahin'i taciz ettiği iddiasıyla çıkan tartışmanın ardından yaşanmıştı.

Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu.

Arda turan ve berkay arasındaki kavganın hastane görüntüleri sadece kanal d haber'de! Ancak havaya doğru, kimseye gelecek şekilde değil. Arda turan ile berkay arasında bir gece kulübünde başlayarak hastanede devam eden taciz kavgasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. Polis tutanağını inceleyen beşiktaş cumhuriyet savcısı utku kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle arda turan'ın yakalanmasını. Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Olay, arda turan'ın berkay'ın eşi özlem ada şahin'i taciz ettiği iddiasıyla çıkan tartışmanın ardından yaşanmıştı. Müveklilim de kamera görüntülerinde görüleceği gibi arda turan'ı belinde silah ile görünce şaşırmıştır. Burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben senden şikâyetçi de olmayacağım, ne yaparsan yap' dedim. Yargı dilinde, bele ruhsatsız silah takarak gezmek sadece suç dünyasının içindeki kişiler tarafından yapılan bir durumdur. Yanında kardeşi okan turan var. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor.

Futbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay'ın burnunu kırdığı iddia edilmişti arda turan. Peki arda turan neden silahla hastaneyi bastı?